آرشیو   /   پایگاه های دیگر   /   ارتباط با مدیر پایگاه   /   ارتباط با ما   /   درباره ما   /   صفحه نخست

 

 

 

    تاریخ:06/06/1387           منبع:البرز              کد خبر:5812    

 

جوانان عربستان بيگانه با فرهنگ سنتي

پوشيدن تي شرت هاي آستين کوتاه و حلقه اي با خالکوبي تصوير هنرپيشه هاي غربي روي بازو، پوشيدن شلوارک هاي بلند، موهاي بلند و ژل زده و استفاده از خودروهاي مدل بالا و لوکس آمريکايي و اروپائي ازجمله مشخصه هايي است كه مقامات عربستان را نسبت به جوانانشان به فكر فرو برده است .

جوانان عربستان سعودي و حتي شهرهاي مدينه و مکه اين روزها با چهره اي متفاوت از گذشته در جامعه ظاهر مي شوند.
به گزارش البرز  ، پوشيدن تي شرت هاي آستين کوتاه و حلقه اي با خالکوبي تصوير هنرپيشه هاي غربي روي بازو، پوشيدن شلوارک هاي بلند، موهاي بلند و ژل زده و استفاده از خودروهاي مدل بالا و لوکس آمريکايي و اروپائي که صداي موسيقي غربي به راحتي از داخل آن به گوش مي رسد؛ مشخصه جامعه جوان کنوني عربستان سعودي است.
مقامات سعودي براي مقابله با اين فرهنگ که به قول خودشان از طريق ماهواره به جوانان منتقل شده است نخستين بار در شهرهاي رياض و جده پارک هاي ويژه جوانان احداث کرده اند.
در عربستان سعودي ورود جوانان مجرد به پارک هاي عمومي ممنوع است و در اين کشور زنان حق رانندگي ندارند و نمي توانند به همراه اعضا خانواده در رستوران ها يا مراکز تفريحي حضور يابند.

 

 


info@mazhabnews.com